A fost lansat Oficial Programul Smart Start USA


Smart Start USA este singurul program privat din România care urmărește crearea primului ecosistem românesc dedicat creșterii exportului si internaționalizării companiilor cu capital românesc, cu acces prioritar pe piața Statelor Unite ale Americii.

Doar la un click distanță, antreprenorii români pot accesa platforma (https://smartstartusa.net/) care asigură facilitarea accesului la finanţare, îndrumare, educare și instruire antreprenorială pentru un număr de 10.000 companii românești anual care vor să își extindă afacerile în străinătate.

 

Bugetul programului este de 500 milioane USD, valoarea creditului financiar acordat este de maximum 200.000 USD, iar aportul propriu de minimum 15%, iar perioada de implementare este de 7 ani.

 

Urmăriți-ne pe paginile de Facebook : https://www.facebook.com/Smart-Start-USA-1827641960646349/ și https://www.facebook.com/IlanLauferOfficial/ precum și pe pagina de web https://smartstartusa.net/pentru a fi în contact permanent cu noi și a afla ultimele informații despre program.

 

Pentru accesul în program și înscrierea în platformă antreprenorii vor aplica pe Smart Start USA – https://smartstartusa.net/.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *