Amenzi usturătoare pentru vitezomanii de pe Bulevardul Castanilor


Poliţia Rutieră a continuat, în noaptea de miercuri spre joi, acţiunile pentru depistarea conducătorilor auto sau motocicliştilor care circulă cu viteză pe Bulevardul Independenţei. Agenţii au aplicat amenzi de peste 10.000 de lei, venite după ce, în seara precedentă, bilanţul fusese unul asemănător.

Astfel, în noaptea de miercuri spre joi, agenţii au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.575 de lei. La această acţiune a fost folosit şi aparatul de măsurare a vitezei TruCam, anunţă reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Cea mai mare viteză înregistrată a fost cea a unui tânăr de 23 de ani. Acesta a fost depistat în jurul orei 23.45, circulând cu 92 km/h şi a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, au mai anunţat reprezentanţii IJP Prahova, precizând că, totodată, s-a dispus şi măsura complementară de aplicare a 6 puncte de penalizare.

Poliţia a derulat o acţiune similară pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti şi cu o seară înainte, încheiată cu 23 de amenzi în valoare totală de 10.150 de lei şi un record de viteză de 95 de kilometri pe oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *