Ce mesaj a transmis Bogdan Toader de Ziua Armatei Romane


Ziua de 25 octombrie, zi importantă în istoria poporului nostru, este dedicată, cu intreaga sa încărcătură de simboluri și semnificații, Armatei Române.

Independența, suveranitatea și integritatea țării au fost sfinte, și pentru apărarea lor înaintașii au trecut, fără ezitare, la arme. Ei au înțeles, îmbrăcând haina militară, căci de ei depinde soarta țării!

Astăzi îi purtăm în gândurile noastre pline de recunoștință! Evocăm, aici, cu admirație și cu respect tot ceea ce, in sufletele noastre, îi face nemuritori: patriotismul, curajul care i-a însuflețit, puterea în luptă, spiritul de sacrificiu. Cinste lor!

Armata română este acum o institutie modernă, alcatuită din profesioniști de înaltă ținută morală, capabili să facă față provocărilor cu care se confruntă lumea contemporană. Cand spunem “armată” astazi spunem datorie, onoare, devotament, loialitate, dar și siguranță și stabilitate.

Armata a fost și ramâne un inalt reper moral al națiunii române!
Îmi face o deosebită plăcere să adresez calde felicitări și urări de succes în activitate ostașilor noștri și cele mai frumoase gânduri familiilor lor!

La mulți ani!

Bogdan Toader, presedintele Consiliului Judetean Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *