Cosmin Contra vrea să convoace 3 nume noi la echipa națională


România va juca la începutul lunii iunie două partide amicale, una cu Finlanda pe 5 iunie, iar a doua urmează să fie anunțată.Pentru aceste două partide, selecționerul Cosmin Contra pregătește câteva convocări surprinzătoare și a anunțat că va merge în Italia pentru a-i vedea pe Adrian Stoian, George Pușcaș și Deian Boldor.

“La finalul săptămânii mă voi duce în Italia. Vreau să-l văd pe Boldor, sper să joace. Mă duc să-i mai văd pe Puşcaş și pe Stoian. Voi încerca să am şi câteva discuţii cu ei, ca să-i cunosc mai bine. Au mai fost oameni din staff-ul meu să-i vadă pe aceşti jucători şi i-am luat în vedere. Dacă se vor afla într-o formă bună, vor putea face pasul la echipa naţională”, a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Deian Boldor este un fundaș central de 23 de ani, legitimat la Bologna și împrumutat la Hellas Verona. A jucat un meci în acest sezon de Serie A. Nu are nicio selecție la prima reprezentativă.
Adrian Stoian, 27 de ani, evoluează ca mijlocaș lateral și are 31 de partide în acest sezon pentru Crotone, marcând 2 goluri în Serie A. Are un meci la națională, în 2013.
Geroge Pușcaș este atacantul de 22 de ani al celor de la Novara, fiind împrumutat de Inter. Are 9 goluri în 16 meciuri în Serie B, după ce în prima parte a sezonului a jucat în prima ligă din Italia, la Benevento, reușind un gol în 11 partide. Nu are niciun meci pentru naționala mare a României

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *