Dormitoare moderne 2019: idei si stiluri de amenajare


Daca v-ati plictisit de aspectul dormitorului dvs si aveti nevoie de o schimbare de decor, puneti in practica aceste idei pentru a moderniza un dormitor. Iata cum va arata un dormitor modern in 2019.

Efectul de amplitudine: folositi oglinzi!

Pe unul dintre pereti adaugati mai multe oglinzi ca un mozaic. Utilizati oglinda pentru a mari dimensiunile dormitorului dvs, pe langa amplitudinea pe care o veti obtine, luminozitatea si un efect mai dinamic si mai modern. Bineinteles, pariati pe un format mare, fara oglinzi ridicole.

Tapiteriile si tapeturile, complici perfecti

Alegeti o tapiterie indrazneata si folositi-o pentru a da o nota izbitoare si personalitate. Tindem sa folosim cele mai recente tendinte in camera de zi, iar in dormitor devenim mai clasici si plictisitori, de ce? Un tapet frumos pe tavan poate fi touch-ul perfect si inovator pentru un dormitor. Bineinteles, asigurati-va ca verificati ultimele tendinte.

Lampile de pe noptiera nu mai sunt la moda

Corpurile de iluminat suspendate care atarna de tavan sunt acum in voga. Sunt mult mai practice si mai moderne. De asemenea, puteti pune leduri care ies din perete, acestea fiind o optiune foarte actuala.

Diferenta

Stilul modern se hraneste cu noutate. Prin urmare, profitati de tot ceea ce face ca dormitorul dvs sa fie diferit de celelalte camere, in loc sa incercați sa il ascundeti.

 

sursa:decor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *