De-a lungul timpului, coafurile mireselor s-au schimbat destul de mult. Iată evoluția lor în ultimii 60 de ani.

Evolutia coafurilor de mireasa

Advertisement

Kayley Melissa este cunoscută pe Youtube pentru clipurile sale în care prezintă coafuri mai simple sau mai complicate, pentru evenimente speciale sau de zi cu zi, creative, dar pe care oricine le poate încerca.

Ea a colaborat recent cu BuzzFeedpentru a ne arăta cum au evoluat coafurile de mireasă din anii ’60 până în prezent. Fie că te uiți la clipul de mai jos pentru inspirație sau doar din curiozitate, toate aceste coafuri sunt absolut minunate!

În anii ’60, miresele obișnuiau să poarte părul strâns, dar tapat la spate, cu onduleuri strânse și deseori purtau și accesorii pentru păr.Deceniul următor, Farrah Fawcett și-a făcut simțită influența și în ceea ce privește coafurile pentru mirese, iar în anii ’80 febra disco a inspirat multe coafuri foarte cool, alături de un machiaj mai colorat.

În anii ’90, cocurile au revenit, însă de data aceasta femeile lăsau libere două șuvițe de păr și alegeau accesorii mai discrete. În anii 2000, părul era prins mai jos, spre ceafă, iar accesoriile precum floricele mici au fost înlocuite cu bentițe simpatice sau tiare.

În prezent, miresele aleg coafuri lejere, cu bucle naturale, iar bentițele din flori mari și colorate sunt foarte des văzute prin fotografiile de nuntă.

Mai jos poți viziona și tu clipul care prezintă evoluția coafurilor de mireasă. Care dintre ele este preferata ta?