Locul de joaca din parcul “Mihai Viteazu” va fi inaugurat miercuri


Viceprimarul Cristian Mihai Ganea va participa la inaugurarea locului de joacă modernizat din Parcul “Mihai Viteazul”, eveniment care se va desfășura miercuri, 10 octombrie, începând cu ora 12.00.

Noul loc de recreere, destinat copiilor ploieșteni, include 15 elemente de joacă noi, echipamente moderne destinate activităților recreative (complex de joacă cu tobogan tubular, leagăne adaptate pentru vârste diferite, balansoare simple sau pe arc, sistem de cățărare, etc), precum și un pavaj special din cauciuc antitraumă turnat, destinat siguranței celor mici.

 

Proiectul, care a implicat refacerea completă a locului de joacă din cadrul Parcului “Mihai Viteazul”, a fost demarat de municipalitatea ploieșteană în parteneriat cu firma ALLIANSO BUSINESS PARK SRL – Ploiesti West Park, care a asigurat prin sponsorizare investiția respectivă.

 

Municipalitatea ploieșteană va continua derularea unor investiții similare, în vederea realizării la nivelul comunității locale a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere și agrement, moderne și sigure.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *