Prefectura si politia locala dorm in cazul constructiilor ilegale ?


S-a deschis sezonul nuntilor si petrecerilor si, odata cu el, si cel al spagilor incasate de functionarii Primariei Ploiesti. Dupa ce am aflat ca doua spatii din centrul orasului urmeaza a fi vandute ilegal, in schimbul unor spagi uriase, lista continua cu un cort de evenimente ce urmeaza a se deschide la iesirea din Ploiesti spre Bucov.

Un cititor a trimis fotografii de la fata locului, unde se observa ilegalitatea cat stalpul de telegraf! Cortul este amplasat foarte aproape de stalpul de inalta tensiune, aproape lipit de acesta, fapt ce contravine normelor de siguranta. In mod normal, potrivit reglementarilor legale, distanta fata de un astfel de stalp ar fi trebuit sa fie de cel putin 10 metri. Asta nu i-a impiedicat pe functionarii din Primaria Ploiesti sa emita autorizatiile contra unei spagi frumoase.

Firma care construieste localul apartine Lazarini, iar denumirea comerciala este “White Balroom”.

In campusul UPG se construieste de zor un local neautorizat!

Potrivit informatiilor ,construcția  din paleti de lemn nu are nicio autorizatie din partea institutiilor mentionate mai sus, cu toate ca aici ar urma sa aiba loc petreceri nocturne, cu artificii, tigari aprinse, evident, inghesuite intr-un spatiu inconjurat de copaci si fire de electricitate.

Localul apartine aceleiasi firme care detine clubul Da’mask si este situat in campusul UPG Ploiesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *