Primarul Dobre a refuzat dezinsectia gratuita oferita de Coral


Marți, 8 mai 2018, primarul Adrian Dobre s-a întâlnit cu Alexandru Badea de la Coral. Din păcate primarul nu a acceptat ideea unei sponsorizări, care putea rezolva problema miilor de oameni care-și duc copiii în parcuri.

Luni, 7 mai 2018, reporterii Incomod au discutat cu patronul SC Coral, firma care a câștigat licitația DDD pe Ploiești. Ideea ne-a venit după ce am aflat că în 2017, primarul Dobre a acceptat o sponsorizare a acestei firme pentru a face dezinsecția la unitățile de învățământ din oraș înaintea începerii anului școlar. L-am întrebat pe Alexandru Badea, administratorul SC Coral dacă ar fi dispus să sponsorizeze din nou o acțiune de dezinsecție, la parcurile din oraș. După ce i-am prezentat cifrele de mai sus cu oamenii înțepați de insecte, a acceptat. Imediat un reporter i-a sunat pe primar și pe cei doi viceprimari. Niciunul nu a răspuns la telefon. Primarului i-am trimis și un SMS dar nu a răspuns.

Declarația fabuloasă a primarului pe această temă o puteți urmări mai jos. Pentru mine este inexplicabil cum primarul este incapabil să ia o decizie simplă, deși a cerut Prefecturii declanșarea stării de urgență la Ploiești pe motivul lipsei serviciilor de dezinsecție.

Am tot încercat împreună cu colegii să găsim o explicație în acest sens și singura ar fi că primarul nostru este mare iubitor de purici, căpușe, țânțari și viespi.

sursa: www.ziarulincomod.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *